Archívum

Szombati nap

A szombati napra - 2015. október 10-én - főzőversenyt szerveztünk. 5 csapat jelentkezett a megmérettetésre. Két kategóriában készült többféle finomabbnál finomabb tojásos étel.

Bővebben

Időgép zenekar

Az Országos Tojás Sokadalmon - Tojásfesztiválon együtt ünnepelhettünk az Időgép zenekarral. Hatalmas buli volt mindenki nagy örömére. A fényképek szerzői jogvédelem alatt állnak, azok másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület írásos engedélye nélkül tilos.

Bővebben

Bede Róbert főzőshow

Bede Róbert (Aki a Térségi Tojásos Étel Főzőverseny zsűri tagja is volt) gastroshowal mutatta be a tojás sokoldalú konyhai hasznosíthatóságát Szabó Edit műsorvezetőnk aszisztálásával az Országos Tojás Sokadalmon

Bővebben

Szárnyasok osztása

Az Országos Tojás Sokadalmon kiosztásra kerültek a rendezvény ideje alatt felállított baromfi udvarok lakói! Óriási érdeklődés övezte a jószágokat.

Bővebben

Főzőverseny

Országos Tojás Sokadalom keretén belül versenyt hirdettünk a krönyező települések között. A jó hangulatú, baráti megmérettetés végén a rendezvény vendégei megkóstolhatták a mesterműveket.

Bővebben

Szalmajátszótér

A Mizsetáp Kft. jóvoltából szalmajátszótér került Kecskemét főterére. Az apróságok szó szerint megrohamozták az erődítményt. Az ostrom sikeresnek bizonyult!

Bővebben

2015. október 10.

A fényképek szerzői jogvédelem alatt állnak, azok másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület írásos engedélye nélkül tilos.

Bővebben

Megnyitó

Az Országos Tojás Sokadalom október 9-én 15 órakor nyílt meg. Megnyitotta Kis Miklós Zsolt Agrár-vidékfejlesztésért felelős Államtitkár Köszöntőt mondott Végh László a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének elnöke és Dr. Homoki Tamás Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Alpolgármestere

Bővebben

kiállítás

Az Országos Tojás Sokadalom alkalmával október 2-től október 10 ig látogatható kiállítással készültünk. Köszönjük a Magyar Mezőgazdasági Múzeum könyvtárnak a gyönyörű festményeket és porcelánokat, illetve köszönjük a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeumnak, hogy elhozta nekünk a Míves Tojás Gyűjteményét!

Bővebben

2015. október 9.

A Tojás Világnapját nagyszabású kulturális programokkal, Háztájit az Asztalra! kézműves és termelői vásárral, illetve a Motiva zenekar és Időgép együttes nagykoncertjével ünnepeltük.

Bővebben
 
  • Támogatók:
 
 
  • Szervezők:
 
Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál - 2017. június 9-11. - Kecskemét
Készítette: AB Holding Kft.