Kéthelyi óriástojások

 
 

Kéthely község a Belső-Somogyban levő Marcali-hát keleti szélén fekszik, 7 km-re a Balatontól. Gyönyörű természeti környezetben fekvő, azzal harmóniában fejlődő település.

A Balaton szomszédságában, a házakig lehúzódó szőlőhegyek és a kiterjedt erdők nemcsak pihentető sétákra, kirándulásokra, közösségi programokra adnak lehetőséget, hanem tiszta levegőt is biztosítanak az itt élők és az ide látogatók számára. Kéthely neve összekapcsolódik kiváló boraival is. A barátságos környezetben betérhetünk egy-egy borászatba, horgászhatunk, erdei túrákra mehetünk, sport rendezvényeket vagy akár kiállítást is látogathatunk.

Kéthely egy olyan falu, amely napjainkban egyre több, egyre gazdagabb. Erre legjobb példa az összefogást jelképező húsvéti díszítés, melyet a településen élők közösen készítettek el, és országosan is híresé tették a községet. A település vezetése egy kis ízelítőt hozott el erre a nagyszerű rendezvényre a dekorációból.

Kérem, tekintsék meg majd az óriás hímes tojásokat, és látogassanak el hozzánk itt a rendezvényen, valamint a településen is.

 
  • Támogatók:
 
 
  • Szervezők:
 
Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál - 2017. június 9-11. - Kecskemét
Készítette: AB Holding Kft.