Fotók

2015 A szárnyasok osztása

Az Országos Tojás Sokadalmon kiosztásra kerültek a rendezvény ideje alatt felállított baromfi udvarok lakói! Óriási érdeklődés övezte a jószágokat. Őszintén örülünk hogy ennyi embernek örömet okozhattunk az odaajándékozásukkal.

Bővebben

2015 Szalmajátszótér

A [b][url=http://www.mizsetap.hu]Mizsetáp Kft.[/url][/b] jóvoltából szalmajátszótér került Kecskemét főterére. Az apróságok szó szerint megrohamozták az erődítményt. Az ostrom sikeresnek bizonyult!

Bővebben

2015 Az Országos Tojás Sokadalom megnyitója

Az Országos Tojás Sokadalom október 9-én 15 órakor nyílt meg. Megnyitotta: [fontsize=14]Kis Miklós Zsolt[/fontsize] [i]Agrár-vidékfejlesztésért felelős Államtitkár[/i] Köszöntőt mondott: [fontsize=14]Végh László[/fontsize] a [i]Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének Elnöke[/i] és [fontsize=14]Dr. Homoki Tamás[/fontsize] [i]Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Alpolgármestere[/i]

Bővebben

2015 Tojás Művészeti Kiállítás

Az Országos Tojás Sokadalom alkalmával október 2-től október 10 ig látogatható kiállítással készültünk. Köszönjük a [b][url=http://www.mezogazdasagimuzeum.hu]Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtárnak[/url][/b] a gyönyörű festményeket és porcelánokat, illetve köszönjük a zengővárkonyi [b][url=http://www.tojasmuzeum.ini.hu]Míves Tojás Múzeumnak[/url][/b], hogy elhozta nekünk a Míves Tojás Gyűjteményét! A tárlatunk közvetlen szomszédságában megtekinthető volt a Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett Kecskeméti Értékek Kiállítás is.

Bővebben

2015 Időgép zenekar - 15. jubileumi nagykoncert

Az Országos Tojás Sokadalmon - Tojásfesztiválon együtt ünnepelhettünk a kecskeméti illetőségű [b][url=http://www.idogep.hu/]Időgép zenekarral[/url][/b]. Hatalmas buli volt mindenki nagy örömére. Gratulálunk a zenekarnak!

Bővebben

2015 Tudta-e?

Az Országos Tojás Sokadalom területén több "[url=http://www.tojasfeszt.hu/tudta-e][b]Tudta-e?[/b][/url]" roll-up is érdekes és hasznos információt hirdetett a tojásfogyasztással kapcsolatban. Az infosátornál osztott kvízek kérdéseire ezekről a hirdetőfelületekről volt leolvasható a válasz. A helyes kitöltők [b][url=http://www.koronastojas.hu]Koronás Tojást[/url][/b] kaptak ajándékba. Érdemes volt figyelni, mert becsapós kérdések is voltak!

Bővebben
 
  • Támogatók:
 
 
  • Szervezők:
 
Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál - 2017. június 9-11. - Kecskemét
Készítette: AB Holding Kft.