Kísérő programok

Állatsimogató

Az állatsimogatót a Kecskeméti Vadaskert biztosítja szombaton 9 és 15 óra között a főtéren.

Bővebben

Tojáskvíz

Nyereményjátékkal várják az érdeklődőket a Baromfi Termék Tanács sátrában.

Bővebben

Múzeumi tojáskörút

Négy múzeum különleges kiállítással készül a Tojásfesztiválra, amit a programfüzet felmutatásával ingyenesen tekinthetnek meg a látogatók. A múzeumokban pecsétet kapnak, amelyet az információs sátorban adhatnak le vasárnap 10 óráig. A leadott pecsétgyűjtő lapok vasárnap 11 órakor sorsoláson vesznek részt, amelynek során értékes nyeremények találnak gazdára. Fődíj: a ladánybenei Inczédi Tanyán eltöltött hétvége 2 felnőtt és 2 gyermek részére reggelivel. Akik minimum 3 pecsétet összegyűjtenek, garantált ajándékot kapnak.

Bővebben

Tojásdíszítők Egyesületének kiállítása

2014. agusztus 18-án 15 fővel Budapesten a Mesterségek Ünnepén a Budavári palotában a tojásdíszítő mesterek, népi iparművészek megalapították a Tojásdíszítők Egyesületét. A népi iparművész tojásdíszítők száma szerencsére évről-évre növekszik. Az egyesület célja a tojásdíszítés hagyományának, technikájának megismertetése, továbbfejlesztése, és a hozzá kapcsolódó szokásrendszer kutatása.

Bővebben

Íjászat

Szombaton 10 és 18 óra között íjászkodhatnak vendégeink a Romkertben. A Kecskeméti Íjász Egyesület 1997. január 31-én alakult meg 22 fővel. Az egyesületük tagja a Magyar Íjász Szövetségnek (MÍSZ), a Városi Civil Kerekasztal Sport- és Szabadidős, illetve a Hagyományőrző Tagozatainak, valamint 2012-től a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetségének.

Bővebben
 
  • Támogatók:
 
 
  • Szervezők:
 
Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál - 2017. június 9-11. - Kecskemét
Készítette: AB Holding Kft.