Spontán Blues Band

Időpont: 2017.06.09. péntek 22:00 - nagyszínpad

 
 

Spontán Blues Band koncertje

 
 

A Spontán Blues Band nevéhez híven spontán összejövetelekben, a blues zene szeretetében és az alkalmi együtt zenélés élvezetében fogant és létezik! Tagjai olykor száz kilométerekre tevékenykednek egymástól, de aztán jön egy spontán alkalom…

Sánta Zoltán az ötletgazda, akit fesztiválokról népszerű zenészként (Let the Cigar Die, Last) és jó szervezőként ismerhetünk, aki motorja ennek a csapatnak (is)!

Belicza András, a doboknál a kultúra polihisztora és az örömteli zenélés kihagyhatatlan figurája. Ő és a bőbeszédűséggel, szószátyársággal nem vádolható, de annál különlegesebb hangszertudású két muzsikus Bakó Árpád a basszusgitáron és Rádi Tamás a billentyűknél Zolához hasonlóan szintén tagjai egy ismert és gyakran szereplő másik népszerű bandának is, a Milagronak.

A hallgatagabb ám de precíz középpontot egészíti ki, teszi stabillá Sass Ádám intelligens gitárjátékával. Maros Miklós énekes éveinek számában is különleges: a bandatagokból néhány diákja volt, koruk szerint jó része fia is lehetne, de energiáit még mindig szívesen szenteli a blues műfajának!.

A csapathoz tartozik Hubai Hunor aki énekkel és verssel segít be.

Fekete Medárd basszusgitárjával és játékszeretetével szokta erősíteni a bandát!

Jó emberek, jó csapat!

 
  • Támogatók:
 
 
  • Szervezők:
 
Országos Tojás Sokadalom - Tojásfesztivál - 2017. június 9-11. - Kecskemét
Készítette: AB Holding Kft.